Winterschilder

De winter is het beste seizoen voor uw binnenschilderwerk. Vraag naar onze speciale tarieven.

Persoonlijk kleuradvies

Het gebruik van kleur heeft effect op onze emotie maar ook op de ruimte-beleving. Wij denken graag met u mee op basis van uw wensen en het gebruik van de ruimte.

Meer dan schilderwerk

Ook voor specialistisch werk zoals behangen en klein stucwerkherstel bent u bij ons aan het juiste adres.
Korff Schilderwerken - Goed in Verff Goed uit de Verff

Binnenschilderwerk

Kwaliteit is de norm

Een goede schilderbeurt is veel meer dan een cosmetische upgrade. Frisse kleuren verbeteren het leefgenot van uw woning of bedrijfspand. Zelf schilderen is een klus die veel tijd kost en die dan toch vaak niet wordt zoals u het voor ogen had. Win tijd, gemak en kwaliteit en besteed de klus uit aan de professionele schilder.

Trappen
Kozijnen
Deuren
Ramen
Plafonds
Muren
Plinten
Schadeherstel
Behangen

Wij geven u het juiste kleuradvies

Kleuradvies

Welke beleving wilt u creëren?

Om de keuze voor een kleur makkelijker te maken, kunt u eerst bedenken of u voor warme of koele kleuren gaat. Denk ook aan de functie van de ruimte. Kies in een actieve ruimte, zoals een keuken of werkruimte voor koele, frisse kleuren. In de ruimte waar u juist rust wilt uitstralen, zoals de slaapkamer, kunt u gaan voor warmere kleuren. Durf te experimenteren. Wij denken graag met u mee.

Schadeherstel

Snel en vakkundig herstel

Er zijn verschillende soorten gevolgschades. Bijvoorbeeld schade door brand, lekkage, inbraak en storm. Dit soort schades hebben één ding gemeen: ze moeten snel en vakkundig hersteld worden. Uw schademelding wordt bij ons met voorrang behandeld, zodat u deze snel naar uw verzekeraar kunt sturen. Wij zijn goed in schadeherstel. We werken niet voor niets al vele jaren voor verschillende verzekeringsmaatschappijen en schadeherstelbedrijven.
Waterschade Brandschade Inbraakschade Vandalisme Stormschade

De winterschilder

Kwaliteitsservice in de winter

Dezelfde vertrouwde kwaliteit tegen een aantrekkelijk tarief? Vraag dan naar onze winterschilder. In de winter (tussen november en maart) staat het buitenschilderwerk op een laag pitje. In dit seizoen focussen wij op het binnenwerk. Zin in een nieuw kleurtje op de muur? Of een inspirerend fotobehang van uw favoriete stad of een hip printje met felle kleuren op die saaie wand, neem dan contact met ons op.
Ook in de winter staan onze vakmensen voor u klaar.

Wij staan voor u klaar

Voor al uw binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk, kleuradvies, behangwerk en schadeherstel