VCA** gecertificeerd

Veilig, gezond en duurzaam werken, voor medewerkers én de omgeving is voor ons de standaard. Daarom zijn wij VCA** gecertificeerd.

De beste materialen

Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij werken dan ook uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten, zoals Sikkens, Trimetal en Sigma. Door het gebruik van deze producten kunnen wij de kwaliteit gedurende meerdere jaren garanderen.

Vakkundig personeel

Onze ploeg schilders bestaat uit een gemêleerd gezelschap met een goede mix van leeftijden en ervaring. Daarbij steken we in op diversiteit en inclusiviteit en bovenal vakmanschap en klantgerichtheid.
Korff Schilderwerken - Goed in Verff Goed uit de Verff

Korff Schilderwerken

Een schildersfamilie opgericht in 2001

Vertrouwen, op elkaar kunnen rekenen, een informele sfeer, kameraadschap, betrokkenheid bij elkaars leven en deel uitmaken van ‘de familie’ zijn onze succesfactoren. Loyaliteit naar het bedrijf en elkaar is daarvan een logisch gevolg. Dit merken onze klanten door het plezier waarmee onze schilders aan het werk gaan, de passie die zij hebben voor hun vak en de kwaliteit die zij afleveren. De combinatie van vakmanschap, kwaliteit en klantgerichtheid maken dat we trots zijn op ons bedrijf en wat we doen.
Korff Schilderwerken, uitgegroeid tot een begrip in Limburg en daarbuiten.

Van vader op zoon

Uitgegroeid tot een begrip in Limburg

Ons bedrijf werd in 2001 opgericht door Jan en zijn echtgenote Marjo. Sander begon in 2011 in zijn vaders onderneming en werd opgeleid in het vak door ervaren en geschoolde schilders. Het ondernemerschap werd hem met de paplepel ingegoten. In 2019 droeg Jan de spreekwoordelijke kwast over aan zijn zoon.

Wij staan voor u klaar

Voor al uw binnen- en buitenschilderwerk