Woningen

Houtwerk dat strak in de lak staat, gaat langer mee. Een geschilderde gevel geeft een frisse en moderne uitstraling. Voor al uw buiten-schilderwerk zijn wij uw partner.

Bedrijfspanden

Uw bedrijfspand is een visitekaartje voor uw klanten.
Is uw pand toe aan een onderhoudsbeurt of upgrade? Bel ons voor een offerte.

Vastgoed

Schilderen is de methode om houtwerk, beton, staal en andere materialen periodiek te beschermen tegen de weersinvloeden. Vraag naar de mogelijkheden.
Korff Schilderwerken - Goed in Verff Goed uit de Verff

Buitenschilderwerk

Laat uw woning of bedrijfspand weer stralen

Kan het buitenschilderwerk nog een jaartje mee of moet het direct worden aangepakt? Is er sprake van afbladderen, scheuren en houtrot, dan is uw schilderwerk dringend aan (groot) onderhoud toe. Maar ook verkleuring en onthechting vragen om actie. Het buitenschilderwerk is een klus die veel tijd kost. Win tijd, gemak en kwaliteit en besteed de klus uit aan ons.

Deuren
Ramen
Gevels
Kozijnen
Dakkapel
Boeiboord
Dakgoten
Garagepoorten

Uw verfwerk in topconditie middels onze duurzaam MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP)

Duurzaam meerjaren-onderhoudsplan

Uw verfwerk in topconditie houden

Het is belangrijk om schilderwerk met regelmaat te onderhouden. Daarom bieden wij onze klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van het meerjarenonderhoudsplan (MJOP). Met dit plan bent u voor meerdere jaren verzekerd van hoogstaand onderhoud aan uw schilderwerk. Zo verzorgen wij duurzaam onderhoud tegen zo laag mogelijke kosten.
Ook buitenschilderwerk voor woningen, bedrijfspanden en vastgoed is bij ons in goede handen.

Wij staan voor u klaar

Voor al uw buitenschilderwerk