Persoonlijk advies

Persoonlijk advies betekent dat we bij u thuis komen om de situatie te bekijken en uw wensen vertalen naar de best passende oplossing.

Onderhoudsplan

In een (meerjaren)planning geven we aan wanneer welk onderhoud moet worden uitgevoerd. Niet te vroeg en niet te laat is daarbij onze insteek.

Reparaties

Wij zorgen voor vakkundig herstel van houtrot, betonrot, stucwerk, reparaties na brand- inbraak- en waterschade.
Korff Schilderwerken - Goed in Verff Goed uit de Verff

Onderhoud & Advies

Wij doen meer dan alleen schilderwerk

Wij zijn een full service schildersbedrijf. Dat betekent dat we verder kijken dan alleen het schilderwerk. Ook reparaties en onderhoudsplannen zijn aan ons toevertrouwd. Samen met u kijken we naar de meest duurzame oplossingen. U kunt rekenen op een eerlijk advies voor wat betreft esthetische en technische verbeteringen.

Veelgestelde vragen

Mag ik mijn huis in elke kleur schilderen?

Dat ligt eraan. Valt een woning onder Monumentenzorg, dan is een omgevingsvergunning nodig. Andere woningen mag u in principe in alle kleuren schilderen. Een vergunning is niet nodig, mits u kiest voor een witte/grijze kleur. Kiest u voor een felle contrasterende kleur, dan is het verstandig om navraag te doen bij uw gemeente.

Wat is de beste keuze voor het houtwerk buiten, hoogglans of zijdeglans?

Hoogglans is voor buiten de beste keuze. Deze verf heeft minder last van vuilaanhechting waardoor de verf langer mooi blijft en meer bescherming biedt. Hoe hoger de glansgraad op de verf, hoe meer het zonlicht weerkaatst wordt. Hierdoor wordt het houtwerk minder warm en gaat het langer mee.

Hoe houd ik mijn nieuw geschilderde kozijnen in goede conditie?

Reinig bij het wassen van de ramen ook de kozijnen. Daarmee voorkom je vuilaanhechting. Dit verlengt de duurzaamheid van het verfwerk aanzienlijk.

Hoe lang duurt het voordat ik een offerte krijg?

Wij nemen de maten op, geven advies rondom de te gebruiken materialen en de planning. Dit verwerken we in een gedetailleerde offerte. U ontvangt de offerte per e-mail binnen tien werkdagen.
Ook voor al uw vastgoed onderhoud is Korff Schilderwerken de beste partner

Wij staan voor u klaar

Voor al uw onderhoudsplannen